Over KAZOE

Over Kazoe

KAZOE laat je groeien door muziek!

Welkom bij KAZOE; de plek voor jong en oud waar muziek en persoonlijke groei hand in hand gaan. Mijn naam is Zoë van Huit, de oprichter van KAZOE, en mijn passie voor muziek heeft geleid tot ons unieke muziekonderwijs.

Nieuwsgierig naar hoe KAZOE jou kan laten groeien met muziek?

Waarom Kazoe?

Zing je mee?

Tijdens mijn studies op ArtEZ Conservatorium ontstond de droom om voor jong en oud een plek te bieden waar muziek en persoonlijke groei hand in hand gaan. Muziek maken zie ik namelijk niet alleen als een vaardigheid maar ook als een manier om jezelf uit te drukken;
wat zegt mijn stem en hoe klinkt die eigenlijk?

 

Vanuit deze droom ontstond 3 jaar geleden Zoë Zingt. Ik startte met één groep dreumes- en peutermuziek wat uitbreidde tot muziek op meerdere locaties in en rondom Zwolle. Nu werk ik niet meer alleen aan deze droom, maar samen met een geweldig team vormen we KAZOE. Met een heel team kunnen nóg meer kinderen groeien met muziek!

Zoë – eigenaar KAZOE


''Wist je dat de 'kazoo' een instrument is dat je met je stem bespeelt? 
Wij staan klaar om jouw muzikale stem te ondersteunen en samen te ontdekken welke muziek in jouw klinkt. Zing je mee met KAZOE?''

Nog meer over ons

Kazoe in cijfers

Blije kinderen
0
Docenten
0
Jaar ervaring
0
Online cursisten
0
Maak kennis met KAZOE

Ons team

Zoë van Huit

Eigenaar en docent

Melissa Uiterwijk Winkel

Docent dreumes- en peutermuziek, kinderdagverblijven

Lieselotte Vos

Docent basisscholen

Noortje van Eerden

Docent basisscholen

Aanmelden proefles
Dreumes- & Peutermuziek

Op de basisschool

Muziek heeft een aanzienlijk effect in de klas, meer dan je misschien zou denken. Het geeft niet alleen plezier, maar heeft ook een positieve invloed op de ontwikkeling van het kind.

Zingen en muziek bespelen biedt hen de kans om zichzelf beter te sturen, bevordert de concentratie, stimuleert empathie en sociale vaardigheden. Samen muziek maken verbindt, met jezelf en met anderen!

Ontdek de muzikale groei van jouw klas bij KAZOE!

Op de kinderopvang

Samen muziek maken is leuk, én het heeft ook een positief effect op de ontwikkeling van het kind. Tijdens het zingen worden de liedjes ondersteund met gebaren om de taalontwikkeling te stimuleren en het begrip te bevorderen. Muziek en beweging gaan tijdens de lessen samen. Jonge kinderen bewegen graag op muziek, en het bevordert de concentratie en motorische ontwikkeling.

De kinderen worden uitgedaagd om kennis te maken met nieuwe klanken en instrumenten. Samen zingen, spelen en delen van de instrumenten bevordert de sociale vaardigheden.

Kinderopvang