Aanbod lessen

Wist je dat?

KAZOE op locatie

Bij KAZOE ervaren kinderen muziek niet alleen als een vaardigheid om aan te leren; het is een krachtige manier om zichzelf uit te drukken, zelfvertrouwen te ontwikkelen en nieuwsgierigheid te stimuleren. In onze lessen nodigen wij je persoonlijk uit om jouw eigen muzikale stem te vinden en te laten horen wie jij bent.

Ontdek ook onze mogelijkheden voor lessen op locatie, bijvoorbeeld op basisscholen, kinderdagverblijf en BSO, waar we op een speelse wijze kinderen laten kennismaken met muziek.

Blije Kazoeërs

Wat zeggen cursisten over KAZOE?

Aanmelden proefles
Dreumes- & Peutermuziek

Op de basisschool

Muziek heeft een aanzienlijk effect in de klas, meer dan je misschien zou denken. Het geeft niet alleen plezier, maar heeft ook een positieve invloed op de ontwikkeling van het kind.

Zingen en muziek bespelen biedt hen de kans om zichzelf beter te sturen, bevordert de concentratie, stimuleert empathie en sociale vaardigheden. Samen muziek maken verbindt, met jezelf en met anderen!

Ontdek de muzikale groei van jouw klas bij KAZOE!

Op de kinderopvang

Samen muziek maken is leuk, én het heeft ook een positief effect op de ontwikkeling van het kind. Tijdens het zingen worden de liedjes ondersteund met gebaren om de taalontwikkeling te stimuleren en het begrip te bevorderen. Muziek en beweging gaan tijdens de lessen samen. Jonge kinderen bewegen graag op muziek, en het bevordert de concentratie en motorische ontwikkeling.

De kinderen worden uitgedaagd om kennis te maken met nieuwe klanken en instrumenten. Samen zingen, spelen en delen van de instrumenten bevordert de sociale vaardigheden.

Kinderopvang