Dreumes- en peutermuziek

Muziek voor dreumes en peuters!

Jouw kind laten kennismaken met muziek? Dat kan volgens ons niet vroeg genoeg beginnen! Samen liedjes zingen, bewegen op muziek en spelen op instrumenten. In de dreumes- en peutermuziek, ook wel Muziek op Schoot genoemd, staat plezier in muziek en de ontwikkeling van het kind centraal.

Wat kan je verwachten?

Zingen is de basis tijdens de dreumes- en peutermuziek. De liedjes ondersteund met gebaren om de taalontwikkeling te stimuleren en het begrip te bevorderen. Muziek en beweging gaan hand in hand tijdens de lessen. Jonge kinderen bewegen graag op muziek, en het bevordert de concentratie en motorische ontwikkeling. De kinderen worden uitgedaagd om kennis te maken met nieuwe klanken en instrumenten. Samen zingen, spelen en delen van de instrumenten bevordert de sociale vaardigheden. 

Waar en wanneer?

Maandag – start 10 juni 09:00, 09:45, 10:30u
(*6 lessen / 70 eu)
Woensdag – start 22 mei 09:30u 
(*8 lessen / 90 eu)
Vrijdag – start 17 mei 09:30, 10:15u
(*10 lessen / 110 eu)  


Mens & Kinders, Assendorp

De Octopus, Zwolle-Zuid

Het Cultuurhuis, Stadshagen


*later instromen tegen
gereduceerd tarief is mogelijk  

In het kort

Meld je aan

Na je aanmelding neem ik altijd contact met je op om je inschrijving te bevestigen en samen de details te bespreken.

Proefles aanvragen?

Wil jij eerst een keer kennismaken? Dat kan!

Wat kan je verwachten?

Onze lessen, ook bekend als ‘Muziek op Schoot’, zijn gericht op het samen zingen, bewegen op muziek, en spelen met instrumenten. Het plezier in muziek en de ontwikkeling van je kind staan centraal. 

Deze lessen zijn speciaal ontworpen voor dreumesen en peuters (ongeveer 1,5 tot 3,5 jaar). Ze zijn geschikt voor de jonge leeftijdsgroep die graag spelenderwijs leert. Ieder kind ontwikkelt zich op eigen tempo. Twijfel je over de leeftijd van je kind? Neem dan even contact met ons op.

Muziek helpt bij de taalontwikkeling, motorische vaardigheden, concentratie, en sociale interactie. Door middel van zang, beweging en spel.

Ja, als ouder of verzorger ben je een actief onderdeel van de les, waarbij je je kind ondersteunt en aanmoedigt.

Kinderen leren door herhaling en regelmaat daarom wordt de dreumes- en peutermuziek aangeboden in een reeks van 8 lessen. Halverwege instromen is mogelijk indien plek. Wees welkom om eerst een proefles te volgen!

De lessen worden aangeboden in een reeks van 8 lessen voor 90 euro. Een proefles kost 12,50 euro. 

Aanmelden proefles
Dreumes- & Peutermuziek

Op de basisschool

Muziek heeft een aanzienlijk effect in de klas, meer dan je misschien zou denken. Het geeft niet alleen plezier, maar heeft ook een positieve invloed op de ontwikkeling van het kind.

Zingen en muziek bespelen biedt hen de kans om zichzelf beter te sturen, bevordert de concentratie, stimuleert empathie en sociale vaardigheden. Samen muziek maken verbindt, met jezelf en met anderen!

Ontdek de muzikale groei van jouw klas bij KAZOE!

Op de kinderopvang

Samen muziek maken is leuk, én het heeft ook een positief effect op de ontwikkeling van het kind. Tijdens het zingen worden de liedjes ondersteund met gebaren om de taalontwikkeling te stimuleren en het begrip te bevorderen. Muziek en beweging gaan tijdens de lessen samen. Jonge kinderen bewegen graag op muziek, en het bevordert de concentratie en motorische ontwikkeling.

De kinderen worden uitgedaagd om kennis te maken met nieuwe klanken en instrumenten. Samen zingen, spelen en delen van de instrumenten bevordert de sociale vaardigheden.

Kinderopvang