Pianoles voor kinderen

Pianoles voor kinderen

Heeft jouw kind interesse in muziek en ben je op zoek naar een eerste kennismaking met een instrument? KAZOE biedt pianoles speciaal ontworpen voor kinderen. De lessen zijn leuk, interactief en afgestemd op alle leeftijden en niveaus.

Wat kan je verwachten?

Jouw kind krijgt pianoles vanuit een intuïtieve benadering, in combinatie met ervaring en theoretische inzichten. Vanuit onze persoonlijke werkwijze leren wij jouw kind spelenderwijs kennismaken met de piano.

Kinderen leren de basis van het pianospelen door eerst de melodie te zingen en daarna te spelen. Vanuit deze werkwijze bieden wij succeservaringen en helpen we jouw kind verder ontwikkelen. Succes wordt niet gemeten aan perfectie, maar aan het opbouwen van zelfvertrouwen en plezier in muziek maken. Na elke les ga je zingend de deur uit!

In het kort

Meld je aan

Na je aanmelding neem ik altijd contact met je op om je inschrijving te bevestigen en samen de details te bespreken.

Wat kan je verwachten?

Kinderen kunnen al vanaf 4 of 5 jaar beginnen met pianoles. Op deze leeftijd hebben ze meestal de motorische vaardigheden en concentratievermogen die nodig zijn om te starten. Elke les wordt aangepast aan hun leeftijd en niveau, zodat ze spelenderwijs en op een leuke manier leren.

Een pianoles duurt 30 minuten, wat ideaal is voor de concentratie van jonge kinderen. De lessen vinden doorgaans één keer per week plaats, maar kan ook één keer in de twee weken. Deze frequentie helpt om een goede leerprogressie te onderhouden.

Het is zeker aan te raden om thuis een piano of keyboard te hebben, zodat uw kind ook tussen de lessen door kan oefenen. Regelmatige oefening is belangrijk voor de ontwikkeling van muzikale vaardigheden. Wij helpen jullie graag bij het kiezen van een goede aankoop. Als dit niet mogelijk is, kunnen we samen kijken naar alternatieve oplossingen.

Pianoles volgen in tweetallen is ook mogelijk. De kosten zijn €15 per kind.

Ouders zijn de eerste les welkom! Daarna geven we regelmatig updates over de vooruitgang van jouw kind. Wij waarderen het stimuleren en faciliteren van thuis piano spelen maar geloven ook in de intrinsieke motivatie van het kind zelf.

Vul het inschrijfformulier op onze website in. Na je aanmelding nemen we contact met je op om alles te bevestigen en plannen we samen de eerste pianoles van jouw kind.

Pianopraktijk Zwolle

Speel, leer en groei met ons! Bij ons draait alles om plezier maken met muziek. Jouw kind kan spelenderwijs de wereld van piano ontdekken, ongeacht ervaring. Wij zorgen voor een vrolijke, vriendelijke omgeving waar elke noot telt! De pianolessen worden gegeven in de wijk Veerallee in Zwolle, alwaar we een rustige plek hebben waar jouw kind de fijne kneepjes van het pianovak leert.

Pianoles Zwolle

Zet de eerste muzikale stappen van je kind bij ons! Onze lessen zijn leuk, makkelijk te volgen en vol creatieve avonturen. Onze leraren helpen elk kind om de magie van piano te leren kennen. 

Start met pianoles

Bij Kazoe wacht een wereld vol met pianoplezier. Neem contact op en duik samen met ons in de vrolijke wereld van muziek. Laten we samen spelen, leren en schitteren!

Wat wil jij leren?

Naast pianoles voor kinderen vind je bij ons onder andere dreumes- en peutermuziek, maar ook zangles voor alle leeftijden. Kazoe Muziek is daarmee een omvattende muziekschool in Zwolle.

Aanmelden proefles
Dreumes- & Peutermuziek

Op de basisschool

Muziek heeft een aanzienlijk effect in de klas, meer dan je misschien zou denken. Het geeft niet alleen plezier, maar heeft ook een positieve invloed op de ontwikkeling van het kind.

Zingen en muziek bespelen biedt hen de kans om zichzelf beter te sturen, bevordert de concentratie, stimuleert empathie en sociale vaardigheden. Samen muziek maken verbindt, met jezelf en met anderen!

Ontdek de muzikale groei van jouw klas bij KAZOE!

Op de kinderopvang

Samen muziek maken is leuk, én het heeft ook een positief effect op de ontwikkeling van het kind. Tijdens het zingen worden de liedjes ondersteund met gebaren om de taalontwikkeling te stimuleren en het begrip te bevorderen. Muziek en beweging gaan tijdens de lessen samen. Jonge kinderen bewegen graag op muziek, en het bevordert de concentratie en motorische ontwikkeling.

De kinderen worden uitgedaagd om kennis te maken met nieuwe klanken en instrumenten. Samen zingen, spelen en delen van de instrumenten bevordert de sociale vaardigheden.

Kinderopvang