Zangles voor alle leeftijden

Zangles voor jong en oud

Heb je ooit gedroomd van zingen als een professional of wil je gewoon je zangvaardigheden verbeteren voor onder de douche? KAZOE biedt een gepersonaliseerde zangles ervaring waar iedereen zich thuis voelt, ongeacht leeftijd of ervaringsniveau.

Wat kan je verwachten?

De zanglessen worden ingericht zoals jij dat wilt. We kunnen bijvoorbeeld samen een nummer uitkiezen, werken aan jouw zangvaardigheden, zelfvertrouwen en ontwikkelen van jouw unieke stem. 

Je krijgt zangles vanuit een intuïtieve benadering, in combinatie met ervaring en theoretische inzichten. We helpen jouw stem ontwikkelen en succeservaringen te bieden. Succes wordt niet gemeten aan perfectie, maar aan het opbouwen van zelfvertrouwen en plezier in zingen. Geen ander heeft namelijk een stem zoals jij. Kom een proefles volgen en je gaat zingend de deur uit!

*Voor volwassenen rekenen wij 21% btw extra

In het kort

Meld je aan

Na je aanmelding neem ik altijd contact met je op om je inschrijving te bevestigen en samen de details te bespreken.

Wat kan je verwachten?

Onze lessen zijn geschikt voor iedereen – jong of oud, beginner of ervaren. Of je nu je stem wilt verbeteren of gewoon voor de lol wilt zingen, je bent van harte welkom!

De eerste les staat in het teken van kennismaken. Ergens je stem laten horen is toch altijd spannend en dat begrijpen wij helemaal. Daarnaast bespreken we jouw persoonlijke doelen en voorkeuren. Dit helpt ons om de lessen aan te passen aan jouw behoeften en zangambities.

Je kunt een nummer kiezen dat je leuk vindt of wij kunnen samen een nummer selecteren dat past bij jouw stem, vaardigheden en doelen.

Jullie zijn ook met z’n tweeën welkom om zangles te volgen. De kosten zijn €15 per persoon.

Vul het inschrijfformulier op onze website in. Na je aanmelding nemen we contact met je op om alles te bevestigen en plannen we samen jouw eerste zangles.

Zangles in Zwolle bij KAZOE

Ben je op zoek naar een plek waar je jouw zangtalent kan ontwikkelen en echt kan laten schitteren? KAZOE is dé plek waar jouw muzikale reis begint. Bij ons vind je niet alleen de techniek en de theorie achter zang, maar ook de passie en het plezier dat met zingen gepaard gaat. Of je nu net begint of je vaardigheden wilt verbeteren, KAZOE is jouw plekvoor zangles in Zwolle.

Zanglessen Zwolle

Bij KAZOE geloven we dat iedereen kan leren zingen. Onze zanglessen in Zwolle zijn ontwikkeld om jou te helpen groeien, ongeacht je niveau. Met een persoonlijke benadering en professionele begeleiding zorgen onze docenten ervoor dat je leert hoe je jouw stem optimaal gebruikt.

Leer zingen in Zwolle

Stap voor stap, noot voor noot, bij KAZOE leer je zingen in Zwolle op een manier die bij jou past.  Van de basis van ademhalingstechnieken tot geavanceerde vocale oefeningen, wij begeleiden je op elk niveau van je zangreis.

Zingen Zwolle

Zingen is meer dan alleen noten raken; het gaat om expressie, verbinding en het delen van je verhaal. KAZOE biedt individuele lessen bieden aan waar je jouw stem echt kan gaan ontwikkelen.

Aanmelden proefles
Dreumes- & Peutermuziek

Op de basisschool

Muziek heeft een aanzienlijk effect in de klas, meer dan je misschien zou denken. Het geeft niet alleen plezier, maar heeft ook een positieve invloed op de ontwikkeling van het kind.

Zingen en muziek bespelen biedt hen de kans om zichzelf beter te sturen, bevordert de concentratie, stimuleert empathie en sociale vaardigheden. Samen muziek maken verbindt, met jezelf en met anderen!

Ontdek de muzikale groei van jouw klas bij KAZOE!

Op de kinderopvang

Samen muziek maken is leuk, én het heeft ook een positief effect op de ontwikkeling van het kind. Tijdens het zingen worden de liedjes ondersteund met gebaren om de taalontwikkeling te stimuleren en het begrip te bevorderen. Muziek en beweging gaan tijdens de lessen samen. Jonge kinderen bewegen graag op muziek, en het bevordert de concentratie en motorische ontwikkeling.

De kinderen worden uitgedaagd om kennis te maken met nieuwe klanken en instrumenten. Samen zingen, spelen en delen van de instrumenten bevordert de sociale vaardigheden.

Kinderopvang