Muziekles op locatie

Muziekles op locatie

Waar vind je ons?

 

Ontdek muziek op kinderdagverblijven en basisscholen met KAZOE!

De eerste kennismaking met muziek kan wat ons betreft niet vroeg genoeg beginnen! Bij KAZOE is muziek niet alleen een vaardigheid om te leren; het is een manier om jezelf uit te drukken, je zelfvertrouwen te vergroten en je nieuwsgierigheid te voeden. In onze lessen starten we bij de basis: de zangstem, en nodigen wij je persoonlijk uit om jouw eigen muzikale stem te vinden en te laten horen wie jij bent. Vanuit deze basis laten we kinderen kennismaken met nieuwe klanken, instrumenten en de basis van muzieknotatie.

Onze op maat gemaakte lessen zijn afgestemd op kinderen van 0 tot 12 jaar en kunnen flexibel worden aangepast aan jullie behoeften.

Maak nu kennis met KAZOE!

4590C2B0-C900-4956-A600-782C07FEE9FD

Op de kinderopvang

Onze lessen zijn speciaal ontworpen voor de leeftijd van 0 tot 4 jaar,
en voor kinderen van 4 tot 12 jaar van de BSO

Kids-music

Op de basisschool

Onze lessen zijn speciaal ontworpen om naadloos aan te sluiten bij het curriculum van jullie basisschool.

Blije Kazoeërs

Wat zeggen klanten over Kazoe?

Op de kinderopvang

Samen muziek maken is leuk, én het heeft ook een positief effect op de ontwikkeling van het kind. Tijdens het zingen worden de liedjes ondersteund met gebaren om de taalontwikkeling te stimuleren en het begrip te bevorderen. Muziek en beweging gaan tijdens de lessen samen. Jonge kinderen bewegen graag op muziek, en het bevordert de concentratie en motorische ontwikkeling.

De kinderen worden uitgedaagd om kennis te maken met nieuwe klanken en instrumenten. Samen zingen, spelen en delen van de instrumenten bevordert de sociale vaardigheden.

Kinderopvang

Op de basisschool

Muziek heeft een aanzienlijk effect in de klas, meer dan je misschien zou denken. Het geeft niet alleen plezier, maar heeft ook een positieve invloed op de ontwikkeling van het kind.

Zingen en muziek bespelen biedt hen de kans om zichzelf beter te sturen, bevordert de concentratie, stimuleert empathie en sociale vaardigheden. Samen muziek maken verbindt, met jezelf en met anderen!

Ontdek de muzikale groei van jouw klas bij KAZOE!

Aanmelden proefles
Dreumes- & Peutermuziek